We creëren ruimte voor innovatie, creativiteit en levensstijl.

"High-tech materiaal" met 5 jaar garantie Onze koepels zijn gemaakt van het zeer transparante, onbreekbare en 100% recyclebare materiaal "Makrolon" vervaardigd door Bayer AG Duitsland.

Bouwstaatrapport
Veiligheid voorop: Als wettelijke vereiste voor commercieel en particulier gebruik, leveren wij een "constructieanalyserapport" met de vereiste berekeningen voor sneeuwbelasting, windbelasting, brandbeschermingsklasse en materiaalspecificaties.

Onmiddellijk beschikbaar
Of je nu een zelfinstaller bent of wereldwijde verzending nodig hebt, alle koepels uit de GEO-serie en uitgebreide accessoires zijn direct uit voorraad leverbaar in Rehna.

Inspiratie
Welkom in de transparante wereld van onze koepels - een wereld zonder grenzen voor je creativiteit en levensstijl. Laat je inspireren door de diverse ideeën van onze wereldwijde klanten. Vind nieuwe inspiratie en decoratie-ideeën in honderden afbeeldingen. Bezoek onze fotodatabase van onbeperkte mogelijkheden.

Voordelen van de constructiemethode

Transparant
Onbelemmerd zicht en een 360-graden panorama: Het glasheldere, volledig transparante materiaal van de koepel en de uitkragende constructie zonder steigers of balken geven het gevoel buiten te zijn.

Beschermd tegen wind en weer
Vanwege hun perfecte aerodynamische vorm en optimale krachtverdeling zijn geodetische koepels veruit superieur aan andere ontwerpen als het gaat om extreme weersomstandigheden en milieu-invloeden. Onze geodetische koepels bieden een onzichtbaar schild tegen stormen, hagel, sneeuw en regen.

Indrukwekkende akoestiek
De buitenhuid van onze koepels fungeert als een geluidsabsorberende barrière, zowel intern als extern. Voor sommigen biedt dit meditatieve stilte en absolute privacy; voor muziekliefhebbers biedt de indrukwekkende akoestiek van een concertzaal: de gunstige geluidsverdeling van geodetische gebouwen biedt een akoestische ervaring in alle opzichten.

Microventilatie
Fijne luchtinlaten tussen de koepelsegmenten zorgen voor voldoende toevoer van frisse lucht en een aangenaam binnenklimaat. Luchtspleten en luchtfilters rond de rand van de funderingsring zorgen voor een microklimaat binnen de koepel dat vergelijkbaar is met buiten zijn.

UV-beschermd
Om mensen en materialen te beschermen, zijn de koppelingssegmenten in de fabriek voorzien van UV-coating. De UV-bescherming aan beide zijden verhoogt de weerstand van de koepels tegen permanente milieu-invloeden en zorgt voor jarenlange hoge transparantie en langdurige stabiliteit van het materiaal.

Airconditioning
Vanwege de gunstige verhouding van vloeroppervlak tot volume kunnen geodetische koepels worden verwarmd of gekoeld met een laag energieverbruik. Voor het airconditioning van de koepels zijn commercieel verkrijgbare ventilatorkachels, klimaatboxen en split-airconditioners ideaal geschikt; overeenkomstige aansluitingen worden in de fabriek geleverd.

Robuust en bestendige materialen
"Makrolon UV", het vrijwel onzichtbare, glasheldere materiaal van onze koepels, is 200 keer schokbestendiger dan glas, geurloos, extreem hard en onbreekbaar. Makrolon UV is vlamvertragend, UV-bestendig en 100% recyclebaar. De funderingsring en deuromlijsting zijn zeer stabiele componenten van torsievrij verzinkt staal. Verzinkt staal heeft een goede milieubelasting en biedt de meest effectieve langetermijnbescherming tegen corrosie van elk bekend systeem.

Montage en demontage
Alle koepelsegmenten zijn voorzien van gegraveerde, opeenvolgende cijfers. De deuromlijsting en funderingsring bestaan uit enkele voorgemonteerde onderdelen. De bijgevoegde montage-instructies zijn eenvoudig te begrijpen en stellen je in staat om, afhankelijk van het model, de koepel in slechts één dag te monteren of demonteren.

Lifestyle image
Lifestyle image
Lifestyle image
Lifestyle image
Lifestyle image
Lifestyle image